Paris Berelc (skådespelerska) Wiki, Bio, ålder, längd, vikt, pojkvän, nettovärde, familj, fakta

Paris Berelc är en välkänd amerikansk modell och skådespelerska som ökade sin berömmelse genom att arbeta med Disney i olika TV-serier och filmer. Från och med nu sjunger hon för den kommande filmen 'Hubie Halloween' som regisseras av Steven Brill. Utöver detta arbetade hon också i en annons för varuhusjättarna som Kohls & andra butiker 2007. Hon har en vacker, kurvig och fotogen figur. Hon poserade också för olika tidskrifter. 2009 poserade hon för tidningen som heter 'American girl'. Sedan barndomen var hon mycket passionerad för skådespelare och modellering och för att driva denna karriär stödde hennes föräldrar henne mycket bra. Senare flyttade hon till Los Angeles när hon bara var fjorton. Hon upptäckte för rollen som Alexa i Netflix TV-serie "Alexa & Katie" 2018. Förutom detta har hon ett enormt fan som följer på sina sociala medieplattformar. Hon har över 2 miljoner + följare på sitt instagram och har 71 K + följare på sitt Twitter-konto. Hon driver också sin självtitlade YouTube-kanal där hon har över 8 K + -prenumeranter. Ställ in bio och utforska mer om Paris Berelcs Wikipedia, Bio, ålder, längd, vikt, pojkvän, kroppsmått, nettovärde, familj, karriär och många fler fakta om henne.

Paris Berelc Höjd, vikt och mått

Hur lång är Paris Berelc? Hon står på en höjd av 5 fot 4 tum lång. Hon väger cirka 53 kg. Hennes kroppsmått är 34-26-40 tum. Hon har en BH-storlek på 32 B. Hon har bruna ögon och har brunt hår. Hon är också en fitnessfreak.

Paris Berelc Bio, ålder & familj

Hur gammal är Paris Berelc? Hennes födelsedag faller den 29 december 1998. Hon är 22 år gammal. Hon har amerikansk nationalitet och tillhör blandad etnicitet. Hennes födelsetecken är Stenbocken. Hon föddes i Milwaukee, WI. Hennes fader- och modernamn är inte kända. Hon har också syskon. Hon har tre yngre systrar som heter Skye, Bless och Joelie. År 2010, vid tolv års ålder, tog Berelc sina första skådespelarkurser i Acting Studio Chicago. När det gäller utbildning är hon välutbildad.

Paris Berelc Wikipedia

Wiki
Födelse namnParis Berelc
Smeknamn / scennamnParis
Födelsedatum29 december 1998
Ålder22 år (från och med 2019)
YrkeSkådespelerska
Känd förFör att arbeta i Disney Series och shower
Födelseplats / hemstadMilwaukee, Wisconsin, USA
NationalitetAmerikansk
SexualitetHetero
Nuvarande bostadLos Angeles, Kalifornien, USA
ReligionKristendomen
KönKvinna
EtnicitetFilippinare
StjärnteckenStenbock
Fysiska statistik
Höjd / högI centimeter - 163 cm

I meter - 1,63 m

I fot tum - 5'4 '

ViktI kilogram - 53 kg

I pund - 117 pund

Kroppsmått (bröst-midja-höfter)34-26-40
Bh storlek32 B
KroppsbyggnadCurvy och Fit
Skostorlek6 (Storbritannien)
ÖgonfärgBrun
HårfärgBrun
TatueringarJa
Familj
FöräldrarFar: Joseph Berelc

Mor: Maria Berelc

SyskonJolie, Skye, välsigna
SläktingarOkänt
Relationer
CivilståndOgift
Tidigare dejting1. Jack Griffo

2. Aramis Knight

3. Eric Unger

4. Peyton Meyer

PojkvänPetey Yarosh (Från och med januari 2020)
Man / make / fästmanIngen
Barn / BabyIngen
Utbildning
högsta kvalifikationExamen
SkolaGymnasium
HögskolaUniversity of California
Favoriter
Favorit skådespelareRobert De Niro
Favorit skådespelerskaZendaya
FavoritresmålParis
FavoritmatKontinentalt kök
FavoritfärgSvartvitt
HobbiesHårstyling, shopping och resor
Inkomst
Nettovärde$ 1 miljon USD (från och med 2019)
Lön / sponsring

Annonser

Okänt
Online-kontakter
Sociala medier LänkarInstagram, Twitter, Youtube, Facebook
Filmografi
Lista över TV-program1. Health Corner (2012)

2. Mighty Med (2013-2015)

3. Just Kidding (2014)

4. Invisible Sister (2015)

5. Labråttor: Elite Force (2016)

6. SquadGoals (2018)

7. Alexa & Katie (2018 - nu)

8. The Thundermans (2018)

9. Sugar Rush (2019)

Filmlista1. Tall Girl (2019)

2. Hubie Halloween (kommande)

Läs också: Sarah Schauer (skådespelerska) Wikipedia, Bio, ålder, längd, vikt, pojkvän, nettovärde, karriär, fakta

Paris Berelc pojkvän

Vem är Paris Berelcs pojkvän? Hon är i förhållande till 'Petey Yarosh'. I själva verket delade hon också många bilder med sin pojkvän på sina sociala medieplattformar som instagram. Enligt hennes tidigare dejtingshistoria daterade hon också sin pojkvän som heter Jack Griffo. Annat än detta daterade hon sina medstjärnor och berömda stjärnor. Hennes namn engagerade sig i personer som Aramis Knight, Eric Unger, Peyton Meyer och många fler. Från och med nu har hon inga barn och lika mycket koncentrerad på sin skådespelare och modellkarriär. Hon har inga planer på att komma i ett seriöst förhållande eller att gifta sig från och med nu.

Läs också: Ellen Pompeo (skådespelerska) Wiki, Bio, Längd, Vikt, Ålder, Man, Förmögenhet, Familj, Fakta

Paris Berelc nettovärde

Vad är Paris Berelc nettovärde? Hennes nettovärde uppskattas till cirka 1 miljon USD. Hennes primära inkomstkälla är hennes skådespelarkarriär. För närvarande undertecknade hon också olika utställningar. Hon tjänar också en anständig summa pengar från sina annonsörer och sponsorer också. Hon gör också kampanjer för olika märken och gör fotografering för olika tidningar.

Läs också: Josephine Langford (skådespelerska) Wiki, Bio, ålder, längd, vikt, mått, pojkvän, nettovärde, fakta

Paris Berelc-karriär

  1. 2013 arbetade hon i en Disney-serie med namnet "Mighty Med" där hon porträtterade rollen som "Skylar".
  2. År 2018 fick hon uppmärksamhet när hon gjorde en show med netflix som heter "Alexa & Katie" är fortfarande igång.
  3. Hon arbetade också i en Netflix-film med namnet 'Tall Girl'.
  4. Hon är en mycket begåvad och dedikerad tjej som tar henne till berömmelsen i mycket tidig ålder.

Paris Berelc TV-program:

  • Health Corner (2012).
  • Mighty Med (2013-2015).
  • Just Kidding (2014).
  • Invisible Sister (2015).
  • Lab Rats: Elite Force (2016).
  • SquadGoals (2018).
  • Alexa & Katie (2018 - nu).
  • The Thundermans (2018).
  • Sugar Rush (2019).

Paris Berelc-filmlista:

  • Tall Girl (2019).
  • Hubie Halloween (kommande).

Läs också: Candice Patton (skådespelerska) Wikipedia, Bio, ålder, längd, vikt, pojkvän, mätningar, nettovärde, fakta

Paris Berelc Fakta

  • Paris Berelc föddes den 29 december 1998 i Milwaukee, Wisconsin, USA.
  • Hon tillhör en blandad etnicitet.
  • Hennes mamma är en filippinare som heter Maria Berelc och far som heter Joseph Berelc.
  • Hon har 3 syskon namngivna,.
  • Paris är äldst bland sina syskon Joelie, Skye & Bless.
  • Enligt hennes utbildning gjorde Paris sin examen i utmärkelser.
  • Hon gillar att dricka alkohol ibland.
  • Hon tillhör filippinsk etnicitet som sin mamma.
  • Hon röker inte.
  • Hon började sin karriär som modell och från och med 2020 är hon också skådespelerska.
  • Hennes angelägenheter hanteras av en byrå som heter 'Osbrink Talent Agency'.

Läs också: Isabela Moner (skådespelerska) Wiki, Bio, ålder, längd, vikt, mätningar, pojkvän, nettovärde, familj, fakta

  • Hon uppdaterar regelbundet sina instagraminlägg.
  • Hon älskar att interagera med sina fans på sina sociala medieplattformar.
  • Hon älskar att sova mycket.
  • Hon är också ett fitnessfreak och går regelbundet i gymmet.
  • För att behålla sin kurviga och förföriska figur utsåg hon också en personlig tränare.
  • Hon har en fylligare och vackra läppar.
  • Hennes instagram bio läsning är, "alla verkar veta allt om mig".
  • Hon har också ett annat instagramkonto under användarnamnet 'theheartofp' där hon har 25 K + följare sedan januari 2020.
  • Hennes andra bioläsning på instagram är: 'Bara mina känslor. Ta det eller lämna det.'
  • Hon gick med på youtube den 21 februari 2015.
  • Hon gick med i Twitter i september 2011 och från och med 2020 har hon samlat över 71 K + följare där.
  • Hon har över 41 K + följare också på sitt Facebook-konto.

Läs också: Gina Carano (skådespelerska) Wiki, Bio, ålder, längd, vikt, man, nettovärde, familj, karriär, fakta